Om Oss

Norges lengste og fineste sandstrand
60 km sør for Stavanger og 20 km nord for Egersund ligger Ogna Camping, like ved finner du Norges lengste og fineste sandstrand. Ogna Camping åpnet i 1957. Området rundt plassen er definert som landskapsvernområde. Her finner du idylliske små sandstrender mellom svaberg og steiner. Det er flotte forhold for bading og strandliv, i tillegg til brett, kite og vindsurfing. Ogna Camping er en helårscampingplass. Telt kun om sommeren, midten av juni til midten av august.

Telt, bobil eller hytte
Ogna Camping har 130 standplasser for campingvogner, bobiler 300,- pr. døgn og telt  300,- pr.døgn. Og de har 12 hytter for utleie. Ved innkjøringen til campingplassen har du en liten kiosk/resepsjon. Sanitæranlegget inneholder toaletter, (dusj 10,- pr.5min ), handikap-bad, barne/stellerom, kokemuligheter og vaskemaskin samt tørketrommel disse tar 40,- pr vask.. Hver standplass har tilgang til strøm. Lekeplass med noen lekeapparater finnes også. Åpningstider : Fra påske  Fredag 17.00 – 20.00  Lørdag og Søndag  11.00 – 16.00.

Fra 20/6 – 15/8  åpent  09.00 – 22.00. Etter sesong åpent fredag-lørdag og søndag ut september.  Ellers på året  bør en ringe i forkant.

IKKE LOV MED DYR I HYTTENE ELLER SANITÆRANLEGGET…

Røykeforbud: Det er røykeforbud på alle våre enheter. Vi ber alle våre gjester om å respektere dette. vi forbeholder oss rett til å fakturere minimum NOK 1000,- dersom dette ikke blir overholdt.

Vi har ikke uttak i kassen..

Alle innbetalte beløp blir ikke betalt tilbake.

For turgåere er mulighetene mange. For golfere ligger nærmeste golfbane kun 1 km unna. Les mer om dette under opplevelser i området.

Fantastiske Jæren
Opplev det skiftene været, det spesielle lyset som til alle tider har trukket kunstnere til Jæren. Og ikke minst den fantastiske solnedgangen.

Ogna ligger i Hå kommune, rett der det flate, imponerende Jær-landskapet slutter og et spennende og kupert landskap begynner. Her er en flott kontrast mellom hav, strand, flatland og fjell. Du kan få fantastiske naturopplevelser ved å vandre i området rundt campingplassen. Vår nærmeste nabo er en 3 kilometer lang sandstrand, og rett sør ligger det flere lune og fine strender og svaberg.

Det er også ypperlige muligheter for å fange krabbe. Liker en å fiske i vann så er mulighetene store for å få ørret i et av de mange vatn i nærheten. Ogna er et supert sted for fiske, enten det gjelder havfiske, innlandsfiske eller elvefiske. Det finnes tre lakseelver rett ved: Fuglestadåna, Håelva og Ognaelven – laksefiskernes trøste-elv. Opplev Hå Kommune og fascinerende Jæren både sommer og vinter.