Praktisk informasjon

60 km sør for Stavanger og 20 km nord for Egersund ligger Ogna Camping. Ogna Camping har 130 standplasser for campingvogner, bobiler og telt og vi har 12 hytter for utleie.

Ved innkjøringen til campingplassen har du en liten kiosk/resepsjon. Sanitæranlegget inneholder toaletter, dusj, handikap-bad, barne/stellerom, kokemuligheter og vaskemaskin, samt tørketrommel.

Hver standplass har tilgang til strøm. Dette gjelder kun Bobil og campingvogn.

Vi har ikke strøm til telt.

Lekeplass med noen lekeapparater finnes også.

Hvordan finne Ogna camping?

Kommer du fra Kristiansand så er raskeste vei å kjøre helt til Egersund for så å følge Rv44 til Ogna camping, å følge Rv44 fra Flekkefjord blir en omvei. Kommer du fra Stavanger er det bare å følge Rv44 til du kommer til Ogna camping.

ikoner-05

Hvor er nærmeste butikk?

Følger du Rv44 den ene eller andre retningen er det 2 km til nærmeste butikk. Tar du til høyre mot Ogna, har de Joker (åpent til 22.00) og YX stasjon. Tar du til venstre mot Brusand finner du Coop marked (åpent til 20.00(18.00))

Hvor er nærmeste togstasjon?

Letteste måte å komme seg til byen om du ønsker å besøke Egersund, Stavanger eller Sandnes er absolutt toget. Nærmeste stasjon befinner seg kun 2 km unna. Her velger du også mellom Brusand eller Ogna stasjon. Begge stasjonene ligger rett ved Rv44.

ikoner-10

Send en forespørsel

Send en forespørsel